Dec 16, 2021
Алєщенко Людмила Олександрівна

Впровадження сучасних світових методик тайм-менеджменту в Україні

article-image

В межах роботи студентського наукового гуртка «Сучасний менеджер в умовах цифрової трансформації» кафедри менеджменту та інформаційних технологій Херсонського державного аграрно-економічного університету було проведено чергове засідання асистентом Алєщенко Людмилою Олександрівною на тему «Впровадження сучасних світових методик тайм-менеджменту в Україні».

Тайм-менеджмент є досить новою практикою для України. Сучасні реалії бізнес-середовища в більшості компаній змінилися, а непідготовлені співробітники цих компаній почали відчувати величезний тиск і стрес. Ритм сучасного життя вимагає відповідних реакцій. Перед здобувачами постало завдання дослідити нові виклики тих соціально-економічних умов, що склалися в період переходу України до європейських стандартів управління людськими ресурсами.

В роботі гуртка взяли участь здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня четвертого року навчання, які навчаються на спеціальності 073 Менеджмент за освітньою програмою «Менеджмент».

Координатором гуртка було відзначено високий рівень підготовки здобувачів вищої освіти. Студенти виявили максимум особистої творчості та ініціативи у ході створення та презентації своїх проєктів.