Дзюндзя Оксана Валентинівна
1. Матеріали до атестації здобувачів вищої освіти. Навчально-методичний посібник для студентів РВО «бакалавр» спеціальності 241. Готельно-ресторанна справа закладів вищої освіти/ Орленко О.В., Носова І.О. Дзюндзя О.В., Якимчук Д.М., Старостенко О.В. / - Херсон: Видавництво ХДУ, 2018- 220 с.
1. Research into the structural-mechanical properties of shortbread dough with oilseed meals/ O.Dzyundzya et. al. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2019, Vol.3, Issue 11 (99). P. 52–59.
2. Establishing the effect of eggplant powders on the rheological characteristics of a semi-finished product made from liver pate masses/ O. Dzyundzyа et. al. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2019, Vol.4, Issue 11 (100). P. 56–63.
3. Economic efficiency of textile materials cutting designer costumes of hospitality facilities/ O. Dzyundzya , et. al. VLAKNA a TEXTIL (FIBRES and TEXTILES). 2018, Vol. 25, Issue 4, P.90-93.
4. Obtaining the powder-like raw materials with the further research into properties of eggplant powders/ O. Dzyundzya, et. al. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2018, Vol.5, Issue 11 (95). P. 14–20.
5. Prerequisites for the development of hydro-jet technology in designing women’s headgear at hospitality establishments/ O. Dzyundzya et. al. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2018. Vol.1, Issue 1 (91). P. 36–46.
1. Дзюндзя О.В., Басалаєв Р.О. Удосконалення технології хлібобулочних виробів на основі мультизернового борошна та порошків з буряка. Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання: зб. наук. праць за матер. IХ міжнар. наук.-прак. конф., 22-23 березня 2018. М-во освіти і науки Украни, Черкас. держ. технол. ун-т., Черкаси: Чабаненко Ю. А., 2018. С. 372-374
2. Дзюндзя О. В., Новікова Н.В., Бартків Л. Г. Оцінка еколого – економічної ефективності виробництва органічної сільськогосподарської продукції. Міжнародна науково – практична конференція «Екологічні проблеми навколишнього середовища та раціонального природокористування в контексті сталого розвитку», 25-26 жовтня 2018. ДВНЗ «ХДАУ».
3. Дзюндзя О.В. Перспективи використання субтропічних культур. Всеукраїнська науково – практична конференція «Актуальні питання харчової промисловості перспективи розвитку галузі» 14-15 березня 2019 ДВНЗ «ХДАУ»
9. Дзюндзя О.В., Ряполова І.О. «Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів» VІІI Міжнародна науково-практична інтернет-конференція Експертиза харчових продуктів за допомогою тест-організмів. Полтавський університет економіки та торгівлі. м. Полтава з 25.03.2021 по 26.03.2021 р.
10. Дзюндзя О.В. Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі «Реалії та перспективи м'ясопереробки» Міжнародна науково-практична конференція. Розробка технології варених ковбас з використанням локальних рослинних добавок. Національний університет харчових технологій. 15.09. 2021 р.
11. Антоненко А.В., Дзюндзя О.В. Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації VІІІ Міжнародна науково-практична інтернет конференція. Кейтеринг – «еволюція» ресторанного бізнесу. Київський національний університет культури і мистецтв з 08.04.2021 по 09.04.2021 р
12. Антоненко А.В., Дзюндзя О.В. Україна у світових глобалізаційних процесах: культура, економіка, суспільство. Міжнародна науково-практична конференція. Тенденції розвитку кейтерингу в Україні. Київський національний університет культури і мистецтв з 24.03.2021 по 25.03.2021 р.
13. Дзюндзя О.В. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв II Міжнародна науково-практична інтернет-конференція Сучасні вимоги до харчування в умовах пандемії СOVID-19. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського 30.03.2021р.
14. Дзюндзя О.В., Куришко А.П., Руденко Є.О.Порівняльна оцінка сировини для виробництва безглютенового прісного тіста. Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, №6. 2021.
15. Звагольська К. М., Дзюндзя О. В. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених з нагоди Дня науки Перспективність виробництва аглютенових борошняних сумішей для крафтових хлібобулочних виробів. Херсонський державний аграрно-економічний університет 19.05.2021р.
16. Дзюндзя О.В. Звагольська К.М. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі ІІ Всеукраїнська студентська інтернет-конференція. Перспективи використання аглютенових видів борошна в хлібопекарській промисловості. Херсонський державний аграрно-економічний університет 06.05.2021 р.
17. Дзюндзя О.В. Звагольська К.М. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми. 75-а Всеукраїнська науково-практична конференція. Аналіз сучасних інгредієнтів для хлібобулочних виробів. Національний університет біоресурсів і природокористування України з 25.03.2021 по 26.03.2021 р.
18. Дзюндзя О. В., Антоненко А. В. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах Євроінтеграції Всеукраїнська науково-практична конференція. Перспективи використання локальної рослинної сировини для крафтових підприємств харчової галузі. Херсонський державний аграрно-економічний університет 23.09.2021 р.
19. Дзюндзя О.В. Плодовий сад-новітнє в теорії та практиці V Всеукраїнська науково-практична конференція, м. Мелітополь Перспективи використання локальних плодових культур для крафтового виробництва. Таврійський державний аграрно-технологічний університет імені Дмитра Моторного 18.06.2021 р.
20.Куришко А.П., Дзюндзя О.В. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі ІІ Всеукраїнська студентська інтернет-конференція Перспективи виробництва крафтових шоколадних виробів Херсонський державний аграрно-економічний університет 06.05.2021 р.
21. Дзюндзя О. В. Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні І Всеукраїнська науково– практична конференція. Виробництво крафтової продукції з томатів. Херсонський державний аграрно-економічний університет 23.04.2021 р
Wyzsza Szkola Lingwistyczna з 05.04.2019р. по 05.07.2019 р. Сертифікат КРК №19/07/40 від 05.07.2019 р. Тема: «The innovative methods and technologies of teaching: the newest in the European educational practice» (technical sciences).
Сертифікат В2 з англійської мови: Wyzsza Szkola Lingwistyczna, сертифікат KJ-A №19/07/74 від 05.07.2019 р.
Національний університет біоресурсів і природокористування України ННІ неперервної освіти і туризму. Свідоцтво № СС00493706/0012538-20 з 28 вересня по 09 жовтня 2020 року. Специфіка реалізації оптимального поєднання методів та принципів навчання під час вивчення навчальної дисципліни «Технологія оздоровчих харчових продуктів»
- Технологія продуктів функціонального призначення
- Кулінарний дизайн
- Барна справа та робота сомільє ЗУ
- Організація виробництв харчових підриємств
- Технологія виробництва кулінарної продукції ЗУ
- Виробництво крафтових харчових продуктів
Кількість наукових та навчально – методичних праць – 85: із них 9 колективні монографій, 13 патенти на корисну модель, 21 статей у фахових виданнях України, 3 у зарубіжних виданнях, що входять до різних науково - метричних баз, в т. ч. 5 публікації в Scopus.