Дзюндзя Оксана Валентинівна

Оксана Дзюндзя - ksau teacher
кандидат технічних наук, доцент
RW topics

Розробка технології функціональних продуктів

Basic scientific and methodical works
Навчальні посібники
Монографії
Статті у фахових виданнях України
Публікації у інших виданнях
Підвищення кваліфікації
The innovative methods and technologies of teaching: the newest in the European educational practice

    Wyzsza Szkola Lingwistyczna з 05.04.2019р. по 05.07.2019 р. Сертифікат КРК №19/07/40 від 05.07.2019 р. Тема: «The innovative methods and technologies of teaching: the newest in the European educational practice» (technical sciences).

Wyzsza Szkola Lingwistyczna

    Сертифікат В2 з англійської мови: Wyzsza Szkola Lingwistyczna, сертифікат  KJ-A №19/07/74 від 05.07.2019 р.

Технологія оздоровчих харчових продуктів

    Національний університет біоресурсів і природокористування України ННІ неперервної освіти і туризму. Свідоцтво № СС00493706/0012538-20 з 28 вересня по 09 жовтня 2020 року. Специфіка реалізації оптимального поєднання методів та принципів навчання під час вивчення навчальної дисципліни «Технологія оздоровчих харчових продуктів»

Disciplines
  • Технологія продуктів функціонального призначення
  • Кулінарний дизайн
  • Барна справа та робота сомільє ЗУ
  • Організація виробництв харчових підриємств
  • Технологія виробництва кулінарної продукції ЗУ
  • Виробництво крафтових харчових продуктів
Basic scientific and methodical works

Кількість наукових та навчально – методичних праць – 85: із них 9 колективні монографій, 13 патенти на корисну модель, 21 статей у фахових виданнях України, 3 у зарубіжних виданнях, що входять до різних науково -  метричних баз, в т. ч. 5 публікації в Scopus.