Горач Ольга Олексіївна
4. Горач О.О., Домбровська О.П. Використання насіння льону олійного та конопель в харчовій промисловості Львівський торговельно-економічний Вип. 28 за 2021 рік.
5. Горач О.О., Михалик К.В., Гусар А.О. Аналіз виробництва безглютенової продукції функціонального призначення на основі використання вітчизняної сировини Таврійський науковий вісник Вип. 6.
6. Горач О.О., Капітонов А.В. Споживні властивості композиційних матеріалів з луб’яними волокнистими наповнювачами. Сучасний стан оцінки відповідності товарів та послуг. Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція студентів і молодих учених, присвяченої 50-річчю кафедри товарознавства, стандартизації та сертифікації ХНТУ. Херсонський національний технічний університетет. м. Херсон 18-19 травня 2021 р.
- Технологічне обладнання харчової промисловості
- Сучасні методи наукових досліджень та академічне письмо
- Промислова екологія харчових підприємств
- Системи управління якістю
- Історія розвитку харчової науки
- Теоретичні основи технології харчових виробництв
Кількість наукових та навчально-методичних праць – 145: із них 2 монографії, 1 – колективна, 3 – навчальних посібники, статей у фахових виданнях України – 45, 12 у зарубіжних виданнях, що входять до різних науково-метричних баз, в т.ч. – 2 публікації в Scopus, 3 патенти України на корисну модель, тез доповідей на конференціях – 50.