Воєвода Надія В’ячеславівна
1. Аверчев О.В., Воєвода Н.В. Перспективи створення нових видів органічних консервів із гарбуза великоплідного. Аграрна політика Європейського Союзу: виклики та перспективи: колективна монографія. Київ: «Центр учбової літератури», 2019. С. 411-421.
2. Voievoda N. Рrospects of enterprises development by implementation of new healthcare products technologies. Theoretical and Methodological Approaches to the Formation of a Modern System of Enterprises, Organizations and Institutions’ Development: Collective Scientific Monograph (1st edition). Dallas, USA: Primedia e Launch LLC, 2019. Р. 72-83.
1. Тuluchenko, N., Chursina, L., Krugliy, D. Homogeneity investigation of oil flax processing products by quality indexes Eastern-European journal of enterprise technologies. 2016. No 6/3 (84). P. 46-53.
2. Dzyundzya O., Burak, V., Ryapolova, I., Voievoda N., Shinkaruk M., Antonenko A., Brovenko T., Tolok G., Kryvoruchko M. Еstablishing the effect of eggplant powders on the rheological characteristics of a semifinished product made from liver pate masses Eastern-European journal of enterprise technologies. 2019. № 4/11 (100). P. 56-63.
1. Воєвода Н.В., Третьяков О.В. Передумови розробки вегетаріанських ковбас в Україні та шляхи реалізації нових технологічних рішень. Таврійський науковий вісник. Технічні науки. В. 1. 2021. С. 16-21.
2. Воєвода Н.В., Третьяков О.В. Передумови розробки вегетаріанських ковбас в Україні та шляхи реалізації нових технологічних рішень. Таврійський науковий вісник. Технічні науки.В. 1. 2021. С. 16-21.
3. Аверчев О.В., Воєвода Н.В., Корженевська К.Р. Обґрунтування переробки нуту у харчовій промисловості. Таврійський науковий вісник. Сільськогосподарські науки.В. 116. Ч.1 С. 118-123.
4. Воєвода Н.В., Шинкарук М.В. Перспективи використання нових сортів винограду у виробництві вин в умовах фермерського (селянського) господарства «Курінь». Вчені записки Таврійського національного університету ім. В.І. Вернадського. Серія Технічні науки. Т. 31(70). №5. 2020. С. 178-183.
5. Воєвода Н.В., Легутенко А.С. Оптимізація технології виробництва ікри оздоровчого спрямування з гарбузом. Вчені записки Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського. Т. 31 (70). №4. 2020.
С. 208-212.
6. Лозенко С.І., Воєвода Н.В. Дослідження результативності обробки виноматеріалів на базі ТОВ «Торгівельно виробнича компанія Квадро» Праці ТДАТУ. 2020. В 20. Т. 2. С. 168-174.
7. Воєвода Н.В., Похіл К.Є. Оптимізація технології виробництва грильяжних цукерок підвищеної харчової цінності. Вісник ХНТУ. Технічні науки. 2020. № 1(77). С. 81-88.
8. Dzyundzya O., Burak, V., Ryapolova, I., Voievoda N., Shinkaruk M., Antonenko A., Brovenko T., Tolok G., Kryvoruchko M. Study of quality and safety parameters of liver pastes with aubergine powder Scientific journal «EUREKA: Life Sciences». 2019. No 4. P. 18-27.
- Воєвода Н.В., Крючкова В.О. Розробка технології переробки відходів льону олійного у харчовій промисловості для виробництва халви ΛΌГOΣ. Мистецтво наукової думки. 2019. №8. С. 60—63. DOI: https://doi.org/10.36074/2617-7064.08.013
- Воєвода Н.В., Шинкарук М.В, Паталашка А.О. Технологія оздоровчих кондитерських виробів з гарбузу великоплідного Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 73-ої всеукр. наук.-практ. конф з міжнар. участю, м. Київ, 3-4 квітня 2019 р. Київ, 2019. С. 304-305.
- Воєвода Н.В., Шинкарук М.В, Паталашка А.О. Перспективи використання кондитерських виробів оздоровчого спрямування у готельно-ресторанній справі. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матер. всеукр. наук.-практ. конф., м. Херсон, 28-29 квітня 2019 р. Херсон, 2019. С. 24-25.
- Шинкарук М.В., Воєвода Н.В., Резніченко А.В. Використання інноваційних технологій на «Виноробному господарстві князя П.М. Трубецького». Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матер. всеукр. наук.-практ. конф., м. Херсон, 28-29 квітня 2019 р. Херсон, 2019. С. 7-9.
- Воєвода Н.В., Вигоднер І.В., Білоусова Т.П. Моделювання процесу стерилізації гомогенних консервів засобами пакету pdetool системи matlab Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матер. всеукр. наук.-практ. конф., м. Херсон, 28-29 квітня 2019 р. Херсон, 2019. С. 44-45.
- Воєвода Н.В., Третьяков О.В., Мєрна І.І. Дослідження переробки відходів винограду та методики одержання нових харчових добавок. Інноваційні аспекти виробництва плодоовочевої продукції: матер. міжвузів. студ. наук.-практ. конф., м. Мелітополь, 7-9 жовтня 2019 р. Мелітополь, 2019. С. 171-172.
- Воєвода Н.В. Паталашка А.О., Новікова Н.В. Перспективні напрями переробки та реалізації органічного великоплідного гарбузу. Інноваційні аспекти виробництва плодоовочевої продукції: матер. міжвузів. студ. наук.-практ. конф., м. Мелітополь, 7-9 жовтня 2019 р. Мелітополь, 2019. С. 164-165.
- Ряполова І.О., Воєвода Н.В. Аналіз мікробіологічних ризиків під час технологічного процесу виробництва ковбас Наука та інновації - 2019: теорія, методологія та практика: матер. міжнар. наук. конф., м. Запоріжжя, 6 грудня 2019 р. Запоріжжя, 2019. Т. 2. С. 51-52.
- Воєвода Н.В., Ряполова І.О. Обгрунтування застосування рослин ендеміків півдня України у харчовій промисловості Наука та інновації - 2019: теорія, методологія та практика: матер. міжнар. наук. конф., м. Запоріжжя, 6 грудня 2019 р. Запоріжжя, 2019. Т. 2. С. 126-127.
- Воєвода Н.В. Перспективи застосування гарбузу у промисловому виробництві овочевої ікри. Актуальні проблеми підвищення якості та безпеки виробництва й переробки продукції тваринництва: матер. міжнар. наук.-практ. конф. м. Дніпро, 14 лютого 2020 р. Дніпро. С.337-338.
- Лозенко С.І., Воєвода Н.В. Оцінка виноматеріалів попередньо оброблених бентонітом «Супер» фірми «Еногруп» вимогам якості та безпеки. Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах євроінтеграції: матер. міжнар. наук.-практ. конф., м. Херсон, 11 вересня 2020 р. Херсон. С.287-291.
- Похіл К.Є., Воєвода Н.В. Оцінка асортименту грильяжних цукерок різних цільових аудиторій в Україні. Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах євроінтеграції: матер. міжнар. наук.-практ. конф., м. Херсон, 11 вересня 2020 р. Херсон. С.321-325.
- Воєвода Н.В., Легутенко А.С. Аналіз ринку овочевої ікри вітчизняного та імпортного виробництва в Україні. Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах євроінтеграції: матер. міжнар. наук.-практ. конф., м. Херсон, 11 вересня 2020 р. Херсон. С.278-281.
- Воєвода Н.В., Панасенко М.М. Оцінка вина мускат білий червоного каменю вимогам нормативних документів України. Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах євроінтеграції: матер. міжнар. наук.-практ. конф., м. Херсон, 11 вересня 2020 р. Херсон. С.302-304.
- Похіл К.Є., Воєвода Н.В. Органолептична оцінка грильяжних цукерок підвищеної харчової цінності. Наука сьогодення: від досліджень до стратегічних рішень: матер. між нар. студ. наук. конф., м. Івано-Франківськ, 25 вересня 2020 р. Херсон. С. 7-8.
- Панасенко М.М., Воєвода Н.В. Планування оптимізації технологічного процесу виробництва марочного білого лікерного вина. Наука сьогодення: від досліджень до стратегічних рішень: матер. між нар. студ. наук. конф., м. Івано-Франківськ, 25 вересня 2020 р. Херсон. С. 11-12.
- Легутенко А.С., Воєвода Н.В. Органолептична оцінка ікри оздоровчого спрямування з гарбузом. Трансформація суспільних наук: соціально-економічний, лінгвістичний, політичний та IT-виміри: матер. міжнар. мультидисцип. наук. конф., м. Дніпро, 11 вересня 2020 р. Дніпро. С. 33-34.
- Воєвода Н.В., Лозенко С.І. Проблеми та перспективи розвитку виноробних підприємств. Трансформація суспільних наук: соціально-економічний, лінгвістичний, політичний та IT-виміри: матер. міжнар. мультидисцип. наук. конф., м. Дніпро, 11 вересня 2020 р. Дніпро. С. 35-36.
ТОВ «Херсонська кондитерська фабрика», свідоцтво № 002, з 01.02.2021 по 26.02.2021 р.
- Історія розвитку харчової науки
- Теоретичні основи технології харчових виробництв
- Сучасні методи наукових досліджень
- Технологія бродильних виробництв
- Технологія жирів та жирозамінників
Кількість наукових та навчально – методичних праць – 60: із них 10 у фахових виданнях України, 2 у колективних монографіях, 2 у інших наукових виданнях, 3 у зарубіжних виданнях, що входять до різних науково-метричних баз, в т. ч. 2 публікації в Scopus.