Казанок Олександр Олександрович

Олександр Казанок - ksau teacher
кандидат сільськогосподарських наук, доцент
RW topics

Продуктивність сортів сої залежно від режиму зрошення та фону живлення в умовах півдня України

Basic scientific and methodical works
Статті у виданнях, що індексуються у Web of Science і Scopus

    1. Serhii Vasylovych Kokovikhin1, Viktoria Yuriivna Zaporozhchenko2, Gennadiy Vasyliovich Karashchuk3, Oleksandr Oleksandrovich Kazanok3, Mykhailo Vasyliovich Kozychar3, Maksim Valeryevich Levchenko3, Yevhenii Sergiyovich Podakov3, Oleksandr Stanislavovych Prystemskyi3. The influence of farming activities on seeds roductivity of winter wheat varieties in the conditions of the South of Ukraine. Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences. – 2018. – Vol. 10(1). P. 217-223.

Статті у фахових виданнях України
Публікації у інших виданнях

    1. G. Karashcuk, H. Fedonenko, S. Lavrenko, N. Lavrenko, O. Kazanok, O. Revto., М. Levchenko Effect of Growth Regulators on Seed Quality and Grain Productivity of Hard Wheat (Triticum durum) in Non-Irrigated Conditions. Technology Reports of Kansai University.  62, Issue – 06, juli,– 2020. – P. 2789–2797.
    2. Казанок О.О. Урожайність та якість зерна озимої твердої пшениці залежно від вологозабезпечення та рівня мінерального живлення при вирощуванні в умовах півдня України.  Way Science. Зб. наук. Праць. м. Дніпро, 2020р. частина 1.  С. 283-287.
    3. Казанок О.О. Чернишов І.В. Методичні рекомендації для виконання практичних робіт з дисципліни „ Технологія зберігання та переробки сільськогосподарської продукції” для студентів зі спеціальності  8.09210102 «технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (стаціонарна і заочна форми навчання) Херсон: РВЦ «Колос», 2017. – 48с.
    4. Казанок А. А Влияние норм минеральных удобрений и режимов орошения на качество зерна пожнивной сои при выращивании в условиях юга Украины // Научно-практический вестник «ПНИИАЗ» - с. Соленое Займище. – 2017 Выпуск №1. С1397-1403.
    5.Казанок О.О. Особливості виробництва рисової крупи та її якість Переяслав-Хмельницкий. Сб.  научных  трудов Переяслав-Хмельницкий, 2020. – Вып. 11(31), ч. 1.  С. 40-45.

Підвищення кваліфікації
НПП аграрних вищих навчальних закладів з використання інформаційно-комунікаційних технологій у навчальному процесі

    Національний університет біоресурсів і природокористування України, ННІ післядипломної освіти, «НПП аграрних вищих навчальних закладів з використання інформаційно-комунікаційних технологій у навчальному процесі», 24.04-05.05.2017 р., свідоцтво про підвищення кваліфікації №СС 00493706/002923-17 від 05.05.2017 р.

Disciplines
  • Основи первинної обробки продукції рослинництва
  • Технологія переробки та зберігання продукції рослинництва