21 квітня 2021 року продовжилася робота науково-практичної конференції «РОЗВИТОК МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА В АГРАРНОМУ СЕКТОРІ ПІВДНЯ УКРАЇНИ» за секцією «ЕКОНОМІКА І УПРАВЛІННЯ В СФЕРІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ТА ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ».
Урочисто розпочала секційне засідання Морозова Олена Сергіївна, яка налаштувала студентів на активну інтелектуальну роботу. Доповіді здобувачів вищої освіти спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» традиційно вирізняються надзвичайно яскравими та пізнавальними презентаціями, адже сфера туризму є однією з найрозвиненіших галузей світогосподарського комплексу, а індустрія гостинності завжди є актуальною та привабливою.
Під час конференції було обговорено актуальні питання розвитку гастротуризму в Україні, інновацій у готельному та ресторанному бізнесі, популяризації іноземних мов у Євросоюзі, Івент-туризму та багато інших тем.
Дякуємо студентам і науковим керівникам за змістовні доповіді та жваві обговорення! Упевнені, кожен учасник довідався чимало нового та відкрив багато цікавого, що надихатиме на подальші наукові пошуки й дослідження за фахом!