Oct 13, 2021
завідувачка кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Наталія Дудяк

До дня захисників України, вшанували пам'ять загиблих

article-image

На передодні Дня захисника України студенти та викладачі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України хвилиною мовчання.  Згадаймо кожного, хто віддав своє життя за Україну, хто сьогодні боронить нашу державу в зоні проведення антитерористичної операції.

Угрін Федір Дмитрович – старший викладач кафедри землеустрою, геодезії та кадастру, факультету архітектури та будівництва. Який у складі батальйону морської піхоти при виконанні бойового завдання в 2015 р. під м. Маріуполем віддав своє життя за мир та спокій в нашій рідній Україні.

Проводячи захід Пам’яті викладачі звертаючись до здобувачів, зазначили, відважні українські воїни стали символом гідності, кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за нову, відроджену Україну. Ми всі у вічному боргу перед матерями й батьками за те, що вони виростили мужніх і сміливих патріотів. І схиляємося перед дітьми, які втратили батьків.

Молитвою, добрим словом, згадайте Героїв, які боролися і віддали життя за долю України і наше майбутнє. Господь відкрив перед ними двері раю, бо пішли вони на небо нескореними...

Цінуємо їх величезний вклад у розвиток українського суспільства! Вічна пам'ять! Слава Героям!