Сучасна стратегія бізнесу – дизайн supply chain – це те, чого навчають в Аграрно-економічному. Інтегрований підхід поєднав виробництво продукції аквакультури, її процесинг і професійну ресторанну подачу.
Дизайн supply chain – унікальна освітня технологія Аграрно-економічного!
Сучасна стратегія бізнесу – дизайн supply chain – це те, чого навчають в Аграрно-економічному. Інтегрований підхід поєднав виробництво продукції аквакультури, її процесинг і професійну ресторанну подачу.
На першому етапі презентованого ланцюга постачання студенти факультету рибного господарства та природокористування під керівництвом завідувача кафедри водних біоресурсів та аквакультури Павла Кутіщева освоїли інноваційну розробку кафедри – вирощування прісноводної креветки Розенберга у спеціалізованій лабораторії Університету.
На другому етапі студенти спеціальності «Харчові технології» удосконалювали майстерність приготування продукції аквакультури. Міксування унікальних маринадів і заправок для досягнення неперевершених смакових властивостей, технологія відварювання і приготування креветки на грилі – важливі навички, отримані в умовах лабораторного заняття.
Створення незабутніх естетичних та гастрономічних вражень клієнтів стало завданням третьої, креативної, ланки supply chain, відповідальними за яку були здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Тематична атмосферна локація, вишукана сервировка із використанням оригінальних аксесуарів – і професійна подача від майбутніх професіоналів індустрії гостинності готова.
Інструменти промоції продукту та презентація його регіональної і смакової унікальності, захоплююча фуд-зйомка підготовлені студентами, які вивчають ефективний менеджмент у сфері «Туризму», на занятті з гастротуризму.
Саме така плідна взаємодія фахівців-учасників ланцюга постачання формує високу додану вартість та лояльність клієнтів, що і продемонстрували студенти Аграрно-економічного.
На першому етапі презентованого ланцюга постачання студенти факультету рибного господарства та природокористування під керівництвом завідувача кафедри водних біоресурсів та аквакультури Павла Кутіщева освоїли інноваційну розробку кафедри – вирощування прісноводної креветки Розенберга у спеціалізованій лабораторії Університету.
На другому етапі студенти спеціальності «Харчові технології» удосконалювали майстерність приготування продукції аквакультури. Міксування унікальних маринадів і заправок для досягнення неперевершених смакових властивостей, технологія відварювання і приготування креветки на грилі – важливі навички, отримані в умовах лабораторного заняття.
Створення незабутніх естетичних та гастрономічних вражень клієнтів стало завданням третьої, креативної, ланки supply chain, відповідальними за яку були здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Тематична атмосферна локація, вишукана сервировка із використанням оригінальних аксесуарів – і професійна подача від майбутніх професіоналів індустрії гостинності готова.
Інструменти промоції продукту та презентація його регіональної і смакової унікальності, захоплююча фуд-зйомка підготовлені студентами, які вивчають ефективний менеджмент у сфері «Туризму», на занятті з гастротуризму.
Саме така плідна взаємодія фахівців-учасників ланцюга постачання формує високу додану вартість та лояльність клієнтів, що і продемонстрували студенти Аграрно-економічного.