Oct 23, 2021
Кривий В.В. Прес-центр (БТФ)

Осіння Школа кулінарної майстерності

article-image

Традиційно, у період шкільних канікул кафедра інженерії харчового виробництва провела Школу кулінарної майстерності для школярів, які бажають навчитися готувати корисну, смачну і привабливу їжу. Заняття проходили в онлайн-режимі. Здобувачі бакалаврського і магістерського рівнів спеціальності 181 «Харчові технології» презентували свої знання і практичні навички в умовах нової лабораторії здорового харчування яка має сучасне професійне обладнання. Готували традиційний салат «Цезарь», але за власною технологією та з інноваційними інгредієнтами,  страву ресторанної подачі за розробленою рецептурою - філе райдужної форелі з пюре із авокадо і мікрозеленню, вирощеною власноруч, вчили школярів презентувати страви за допомогою технології карвінг (фігурне вирізання овочів і фруктів).