Nov 18, 2021
Ірина Мазурок., Юліана Котовська

Відкрита лекція на кафедрі лісового та садово-паркового господарства

article-image

17 листопада 2021 року на кафедрі лісового та садово-паркового господарства для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня  доцентом  Тетяною Бойко була проведена відкрита лекція з загальноуніверситетської  вибіркової дисципліни «Паркознавство». Заняття було проведено за розробленим планом, відповідно до програми дисципліни.

Розкриваючи тему заняття «Властивості деревних рослин», лектор детально та  ґрунтовно описала одну з важливих властивостей деревних культур – швидкість росту, та її значення при формуванні асортименту парків. При цьому Тетяна Бойко використовувала  презентацію , в якій були відображені категорій швидкості росту деревних рослин з наведенням конкретних прикладів.

На відкритій лекції були присутні перший проректор, проректор з науково-педагогічної роботи Вікторія Грановська, декан факультету архітектури та будівництва Руслана Бабушкіна, завідувачка кафедри Ольга Дементьєва, завідувач кафедри екології та сталого розвитку Віталій Пічура, представник навчально-методичного відділу Світлана Продан та представники викладацького складу факультету рибного господарства та природокористування.