Nov 18, 2021
Карнаушенко А.С.

Комплексна спільна лекція викладачів кафедри економіки та фінансів зі стейкхолдером

article-image

Доповнення теоретичного матеріалу на заняттях прикладами з практики чинних представників бізнес-середовища завжди сприяє кращому засвоєнню матеріалу та посилює практичну підготовленість здобувачів вищої освіти. Так,  доцентами кафедри економіки та фінансів Аллою Карнаушенко та Тетяною Повод було проведено комплексну спільну лекцію в межах обов’язкової компоненти «Страхування та інвестування» та вибіркової дисципліни «Фінансова грамотність» на тему «Особисте страхування» з директором Херсонської обласної дирекції страхової компанії «Княжа VIG» Анной Амбросовою.

Викладачі розкрили теоретичний зміст теми заняття, а стейкхолдер познайомила здобувачів вищої освіти з практичними властивостями особистого, медичного та дитячого страхування.

На лекційному занятті здобувачі вищої освіти мали змогу посилити загальні та спеціальні компетентності та «прокачати» власні хард та софт скілси. Протягом всього заняття здобувачі активно задавали питання щодо важливості власного страхування, критеріїв вибору страхової компанії та висловлювали власні думки з даного питання.  Заняття було змістовним, насиченим та корисним для професійного формування здобувачів вищої освіти як висококласних фахівців.   

Дякуємо Анні Амбросовій за приділений час та безцінний практичний досвід, яким вона поділилася зі здобувачами!