Nov 19, 2021
Наталія Аверчева, Валентина Лишевська

Відкрите практичне заняття на економічному факультеті з дисципліни «Фізичне виховання»

article-image

17.11.2021р. доцентом кафедри загальноекономічної підготовки Валентиною ЛИШЕВСЬКОЮ для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти агрономічного факультету (спеціальності 202 «Захист і карантин рослин» та 203 «Садівництво та виноградарство»), проведено відкрите практичне заняття на тему: «Легка атлетика» з навчальної дисципліни «Фізичне виховання».

Заняття було проведено за розробленим планом, відповідно до програми дисципліни. У процесі проведення практичного заняття було розглянуто техніку стрибка у довжину з місця та техніку низького старту.

Під час заняття використовувалося  спортивне обладнання, що дозволило реалізувати мету і  план заняття. Використані прийоми та методи були цікаві для здобувачів. Викладач підтримував тісний зв’язок з групою та контролював ситуацію, акцентував увагу на виконанні основних елементів рухових вправ та здатності працювати в команді.

Під час проведення заняття панував позитивно-емоційний фон, особливо при  проведенні різноманітних естафет, які виконувались в різних рухових режимах.

Практичне заняття було спрямоване на фізичний розвиток, функціональне удосконалення організму, навчання основним життєво важливим руховим навичкам та вмінням.

На відкритому практичному занятті були присутні перший проректор, проректор з науково-педагогічної роботи Вікторія Грановська, декан економічного факультету Вікторія Крикунова, завідувач кафедри загальноекономічної підготовки Наталія Аверчева, представник НМВ Світлана Продан та доценти кафедри Євгеній Стрикаленко, Олег Шалар.