28 квітня в режимі онлайн конференції відбулася стратегічна сесія спільноти «Slow Food Україна», міжнародного екогастрономічного руху, в якій брали участь представники кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов ХДАЕУ.
Юлія Пітенко, лідер спільноти «Slow Food України», розповіла про новини руху в нашій державі щодо впровадження моди на підтримку регіонального виробника.
Щодо проєкту «Ковчег смаку» ( Art of Taste) та «Атлас Ковчегу смаку України» – потенціал і практика впровадження – надала інформацію Олена Мотузенко, Національний експерт Проєкту географічних зазначень.
Про школу фермера від «Лавки Традицій» та про те, як долучитися до неї, присутніх проінформувала Марина Булацька, керівниця фермерської «Лавки Традицій».
Цікаво, змістовно і надзвичайно корисно! Тож чекаємо на нові зустрічі!