Nov 26, 2021
Чепок Роман Володимирович

Здобувачі вищої освіти ХДАЕУ прослухали лекцію з теми «Прикладна економіка організацій»

article-image

26 листопада 2021року директор компанії «АСХА» Євген Бабійчук і викладачі кафедри професійної освіти – доцент Інна Варнавська і доцент Роман Чепок провели спільну лекцію. У рамках обміну сучасною інформацією і впровадження в навчальний процес виробничого досвіду здобувачі спеціальностей 015 Професійна освіта (Економіка) та 073 Менеджмент, 073 Менеджмент IT долучилися до обговорення сучасних питань економічного і бізнесового характеру, дискутувати з питань конкурентоспроможності та ведення менеджменту компаній, які працюють у сфері аграрного та автомобільного бізнесу.

Особливо цікавим для студентів стали питання розкриті Євгеном Бабійчуком з приводу модернізації аграрного виробництва і застосування наукових розробок для підвищення ефективності конкурентоспроможності структурних складових організації. Реальні приклади наведені спікером викликали зацікавленість у здобувачів і спонукали до обговорення і рішення практичних завдань, що в подальшому впливало на розвиток softskils майбутніх фахівців економічного спрямування.

Слід зазначити, що здобувачі вищої освіти були гідними опонентами та обізнаними в питаннях: ефективності діяльності організацій, організаційних структурах, професійної комунікації, Project Manager, SMM Manager.