Dec 16, 2021
завідувачка кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Наталія Дудяк

Студентська науково-практична конференція: «Використання традиційних і сучасних технологій у землеустрої, геодезії та кадастрі»

article-image

14 грудня 2021 р. кафедрою землеустрою, геодезії та кадастру разом з науковим товариством студентiв, аспiрантiв, докторантiв i молодих вчених факультету архiтектури та будiвництва була організована і проведена студентська науково-практична конференція на тему:

«ВИКОРИСТАННЯ ТРАДИЦІЙНИХ І СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ЗЕМЛЕУСТРОЇ, ГЕОДЕЗІЇ ТА КАДАСТРІ» в якій взяли участь здобувачі спеціальності 193 "Геодезія та землеустрій" трьох рівнів: молодший бакалавр, бакалавр та магістр.

Відкрив конференцію Олександр Аверчев - проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності, який відзначив важливість наукових заходів в житті студентства і зауважив на значенні академічної доброчесності при формуванні презентацій та тез на конференцію.

В результаті роботи конференції студенти змогли обмінятися науковими поглядами, прийняти участь в дискусії та підвищити рівень знань у фаховій підготовці.

Науковці Юрій Яремко - директор ННЦ "Інститут післядипломної освіти та дорадництва", Наталія Дудяк - завідувачка кафедри землеустрою, геодезії та кадастру, Лавренко Наталiя – голова наукового товариства студентiв, аспiрантiв, докторантiв i молодих вчених факультету архiтектури та будiвництва, в своїх зверненнях звернули увагу студентів, що такі наукові заходи дають можливість розвитку наукової активності здобувачів, вчитися формувати свої думки та формувати обґрунтовано індивідуальну траєкторію навчання.

За результатами конференції сформовано збірник тез доповідей та оприлюднено на сайті університету.