Dec 16, 2021
Володимир МОРОЗОВ

Міжнародний проект «Агроскаутинг» стартував на факультеті архітектури та будівництва

article-image

13 грудня 2021 р. відбулась зустріч проректора з наукової роботи та міжнародної діяльності, доктора с.-г. наук, професора Олександра АВЕРЧЕВА зі студентами факультету архітектури та будівництва. Проректор ознайомив майбутніх інженерів з новим Міжнародним Українсько-Канадським проектом ХДАЕУ, присвяченим Агроскаутингу. Він розповів студентам про ту роль, яку може відіграти в їх професійній кар'єрі участь в даному проекті.

Майбутні інженери мають можливість одержати додатково економічні та агробіологічні знання, пройти стажування на передових підприємствах Херсонської області з новим технічним обладнанням світового рівня, можуть стати незалежними контролерами якості у сільському господарстві, розширити коло свого майбутнього працевлаштування. Координатором проекту на факультеті працює доктор с.-г. н., професор Олексій МОРОЗОВ.

В першу чергу, на сайті Міжнародного проекту для участі в ньому зареєструвались студенти наукового гуртка «Актуальні проблеми гідротехніки, гідромеліорації та водного господарства», який працює на кафедрі гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії.

Бажаємо студентам нових інноваційних досягнень на шляху до своєї успішної професійної кар'єри!