Карпенко Олександр Володимирович
1. Карпенко О.В. Порівнювальна оцінка використання математичних моделей для аналізу кривих росту курчат. //Таврійський науковий вісник. - Херсон, 2005. -Вип. 39. –частина 1.- С. 216-221.
2. Карпенко О.В. Використання математичних моделей для удосконалення прийомів оцінки росту ремонтного молодняку птиці //Таврійський науковий вісник. - Херсон, 2005. - Вип. 40.- С. 278-282.
3. Карпенко О.В. Дослідження генетичної спорідненості кросів курей різних напрямків продуктивності на основі коефіцієнтів трансгресії // Вісник аграрної науки Причорномор'я. ─ Миколаїв, 2005. Вип. 3 (31).– С.148-152.
4. Карпенко О.В. Визначення коефіцієнтів трансгресії для дослідження генетичної спорідненості кросів курей різних напрямків продуктивності // Аграрний вісник Причорномор'я. – Одеса, 2006. – Вип. 32. – С. 81-83.
5. Карпенко О.В. Використання математичних моделей для аналізу кривих несучості птиці сучасних кросів яєчного типу // Таврійський науковий вісник. – Херсон, 2006. - Вип. 43. – С. 329-333.
6. Карпенко О.В. Визначення ефективності використання різних типів обладнання для утримання курей яєчного кросу " Ломан Браун Класік" // Таврійський науковий вісник: – Херсон, 2006. – Вип. 46. – С. 72-75.
7. Карпенко О.В. Використання математичної моделі Мак – Міллана для аналізу кривих несучості птиці яєчного та м'ясо – яєчного типу // Таврійський науковий вісник: – Херсон, 2008. – Вип.58., част. І., – С. 248 - 253.
8. Карпенко О.В. Використання математичних моделей Мак – Неллі та Мак – Неллі (модифікована) для аналізу кривих несучості птиці яєчного та м'ясо – яєчного напрямку продуктивності. // Таврійський науковий вісник: – Херсон, 2008. – Вип.60. – С. 296 - 299.
9. Карпенко О.В. Удосконалення прийомів оцінки курей різних напрямків продуктивності за компонентами несучості.-- Херсон, 2009. – Вип.62. – С.109 - 115.
10. Тараненко В.М., Карпенко О.В. Бірківські кури з подвійною продуктивністю. Березнь 2009 року. - Херсонський ХДАУ.Херсон, 2009.– С. 66-67.
11. Карпенко О.В. Використання моделі Т. Бріджеса для оцінки і прогнозу росту та рівня несучості яєчних кросів курей // Таврійський науковий вісник: – Херсон, 2009. – Вип.64. Частина 3. – С.77-82.
12. Карпенко О.В. Використання моделей Мак – Міллана та Мак – Неллі для аналізу кривих несучості птиці різних напрямків продуктивності // Таврійський науковий вісник: – Херсон, 2009. – Вип.67. – С.64 – 70.
13. Ведмеденко О.В., Карпенко О.В. Моделювання і прогнозування живої маси курей коричневих кросів яєчного напрямку продуктивності // Таврійський науковий вісник: Науковий журнал. - Вип. 78. - Ч.2 (І). - Херсон, 2012. - С.24-27.
14. Карпенко О.В. "Оцінка племінних якостей качиних яєць родинного стада качок кросу «Благоварський» в умовах ПП «Іваненко» Сімферопольського району АР Крим."// Таврійський науковий вісник: Науковий журнал. - Херсон, 2015. Вип. 91. С. 113-117.
15. Карпенко О.В., Юзюк Т. В. Оцінка генетичної дискретності кросів птиці // Таврійський науковий вісник. – Зб. наук. пр. – 2019. - Вип. 110. С. 45-51.
16. Пелих В.Г., Сморочинський О.М., Карпенко О.В., Сопочев І.В., Рожков В.В. Дослідження впливу режимів обжарювання на функціонально-технологічні показники варено-копченої ковбаси «Фірмова» // Agrarian bulletin of the Black sea littoral. Sciennticfic jonal . Odessa. 2019. Issure 95. P.73-77.
17. Карпенко О.В., Козка Ю.О. Дослідження особливостей виробництва варено – копчених ковбасних виробів з застосуванням консервантів та різних видів оболонок // Таврійський науковий вісник. – Зб. наук. пр. – 2020. - Вип. 116. С. 153-158.
18. Карпенко О.В., Рак О.В. Дослідження якісних показників варених ковбасних виробів з м’ясом птиці із додаванням вологоутримуючих добавок // Таврійський науковий вісник. – Зб. наук. пр. – 2020. - Вип. 116. С. 158-163.
Національний університет біоресурсів та природокористування України ННІ післядипломної освіти «Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності», свідоцтво про підвищення кваліфікації 12СПК883158 від 26 квітня 2013 р.
Херсонський національний технічний університет кафедра харчових технологій з 02.03.2020 по 02.04.2020 р. №476 від 02 квітня 2020 р.
- Інноваційні технології переробки продукції тваринництва
- Ідентифікація та сертифікація продукції тваринництва
- Технологія м'ясо, м’ясопродуктів та риби
- Технологія виробництва рослинних кормів
- Основи кормовиробництва