Oct 23, 2021
Кривий В.В. Прес-центр (БТФ)

Міжнародне стажування викладачів кафедри інженерії харчового виробництва

article-image

12 жовтня 2021р. завершилося міжнародне стажування викладачів кафедри інженерії харчового виробництва ХДАЕУ в контексті міжнародної програми "Видатні особистості: вивчення досвіду та професійних досягнень для формування успішної особистості та трансформації оточуючого світу" у Дубаї, Римі, Нью-Йорку, Єрусалимі, Пекіні.

Початок школи Кулінарної майстерності для її учасників розпочався 20.10.2021 р. з привітального слова викладачів кафедри інженерії харчового виробництва ХДАЕУ  та продовжився майстер-класом від здобувачів вищої освіти спеціальності  181 "Харчові технології" з приготування відомого та всім улюбленого салату "Цезарь" в умовах навчальної лабораторії  здорового харчування.

День другий Школи кулінарної майстерності.

Секрети прикрашання страв, фігурне вирізання з фруктів та овочів  демонстрували здобувачі бакалаврського рівня Бутурчук Леонід і Смішко Ліза школярам - учасникам Школи кулінарної майстерності під час проведення майстер-класу з карвінгу.

В останній день у Школі кулінарної майстерності здобувачі бакалаврського та магістерського рівнів презентували школярам технологію приготування страви ресторанної подачі - філе райдужної форелі з пюре із авакадо і мікрозеленню.