12 жовтня 2021р. завершилося міжнародне стажування викладачів кафедри інженерії харчового виробництва ХДАЕУ в контексті міжнародної програми "Видатні особистості: вивчення досвіду та професійних досягнень для формування успішної особистості та трансформації оточуючого світу" у Дубаї, Римі, Нью-Йорку, Єрусалимі, Пекіні.
Початок школи Кулінарної майстерності для її учасників розпочався 20.10.2021 р. з привітального слова викладачів кафедри інженерії харчового виробництва ХДАЕУ та продовжився майстер-класом від здобувачів вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" з приготування відомого та всім улюбленого салату "Цезарь" в умовах навчальної лабораторії здорового харчування.
День другий Школи кулінарної майстерності.
Секрети прикрашання страв, фігурне вирізання з фруктів та овочів демонстрували здобувачі бакалаврського рівня Бутурчук Леонід і Смішко Ліза школярам - учасникам Школи кулінарної майстерності під час проведення майстер-класу з карвінгу.
В останній день у Школі кулінарної майстерності здобувачі бакалаврського та магістерського рівнів презентували школярам технологію приготування страви ресторанної подачі - філе райдужної форелі з пюре із авакадо і мікрозеленню.