Левченко Максим Валерійович

Максим Левченко - ksau teacher
кандидат сільськогосподарських наук, доцент
Тематика НДР

Удосконалення технології вирощування племінного молодняку свиней спеціалізованих м’ясних порід та типів, виробництва і переробки свинини

Основнi науковi та методичi працi
Статті у фахових виданнях України

    1. Пелих В.Г., Чернишов І. В., Левченко М. В. Використання селекційних індексів для оцінки відтворювальних якостей / Пелих В.Г., Чернишов І. В., Левченко М. В.// Збірник наукових праць «Вісник аграрної науки Причорномор’я»: наук. ж-л. – м. Миколаїв: МНАУ, 2018.– C. 43–48.
    2. Левченко М.В., Калашник О.В., Кірєєв О.Є., Смірнов О.О. Вплив технології доїння та первинної обробки на якість молока. Таврійський науковий вісник. Херсон: Видавничий дім «Гельветика», 2020. Вип. 115. С. 172-177.
    3. Левченко М.В., Ісаченко О.А., Рибальченко Є.І. Ресурсозберігаючі технології у процесі забою та первинної обробки туш великої рогатої худоби. Таврійський науковий вісник. Херсон: Видавничий дім «Гельветика», 2020. Вип. 115 166-171.

Публікації у інших виданнях

    1. Каращук Г.В., Левченко М.В., Чернишов І. В. «Спосіб утилізації відходів сільськогосподарського виробництва»    Пат. № 138577, 10.12.2019 р.
    2.Чернишов І.В, Левченко М.В., Ушакова С.В. Проблема переробки харчових відходів. //Десята Всеукраїнська науково-практична  конференція молодих учених і студентів з міжнародною участю “Проблеми формування здорового способу життя у молоді” 29 вересня – 1 жовтня 2017 року м.Одеса, Одеська національна академія харчових технологій

Підвищення кваліфікації
НПП  аграрних вищих навчальних закладів з використання інформаційно-комунікаційних технологій у навчальному процесі

    Національний університет біоресурсів і природокористування України, ННІ післядипломної освіти, «НПП  аграрних вищих навчальних закладів з використання інформаційно-комунікаційних технологій у навчальному процесі», 24.04.2019 р.

Дисципліни
  • Ідентифікація та сертифікація продукції тваринництва
  • Технологія переробки продуктів тваринництва
  • Теплотехніка
  • САПР
  • Стандартизація