1. Вогнівенко Л.П., Волошина В.М. Адаптація гідробіонтів до водно-сольових умов середовища. Науково-теоретичний збірник «Перспектива». Дніпро. Вип. 30. 2018 р. С. 189-193.
2. Вогнівенко Л.П., Волошина В.М. Фізіолого-біохімічні механізми адаптації гідробіонтів до зміни температурного режиму. Науково-теоретичний збірник «Перспектива». Дніпро. Вип. 30. 2018 р. С. 194-197.
3. Вогнівенко Л.П., Федько В.С. Захист ослин. Науково-теоретичний збірник «Перспектива». Дніпро. Вип. 32. 2019 р. С. 76-78.
4. Охріменко О.В., Вогнівенко Л.П., Біла Т.А. Методи переробки твердих побутових відходів. Таврійський науковий вісник. Вип.101. Херсон,2018. С.209-214.
5. Вогнівенко Л.П., Шинкарук М.В. Обґрунтування використання ферментних добавок при виготовленні варених ковбас. Таврійський науковий вісник ДВНЗ "ХДАУ". № 115. 2020. с. 144-148.
6. Вогнівенко Л.П., Шинкарук М.В. Методичні засади викладання біохімії, фундаментальної загально-біологічної дисципліни – спеціальності 181 «Харчові технології». Таврійський науковий вісник. Технічні науки. ХДАЕУ. № 1 2021 р. С. 10-15.
1. Вогнівенко Л.П., Солнушко С.В. Сольовий склад води та адаптація до нього гідробіонтів. Наукове забезпечення раціонального використання природних ресурсів акваторії та території степової зони України: матеріали наукової інтернет конференції. Херсон. ДВНЗ «ХДАУ». 2019. С. 19-21.
2. Вогнівенко Л.П., Солнушко С.В. Вплив урану на живі організми. Екологічні проблеми навколишнього середовища та раціонального природокористування в контексті сталого розвитку: матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції . Херсон. Олді-плюс, 2019. С. 52-55.
3. Вогнівенко Л.П., Стельмах О.О. Дослідження ртуті в навколишньому природному середовищі і продуктах харчування та оцінка їх впливу на організм людини. Сучасні підходи до формування та управління антропогенними і природними біоценозами України: матер. наук.-прак. конф. викладачів, молоих вчених та студентів. Херсон. ДВНЗ «ХДАУ». 2019. С. 76-79.
4. Вогнивенко Л.П. Біологічна роль та метаболізм холестерину. Фізіолого – біохімічні та технологічні аспекти тваринництва: матеріали міжнародної студентської наукової конференції, 14-15 травня, 2020 рік. м. Біла Церква, Україна
Державне підприємство «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» з 27.11.2017р. по 27.12.2017 р.
ТОВ «Херсонська кондитерська фабрика», свідоцтво № 001, з 01.02.2021 по 26.02.2021 р.
- Нутріціологія
- Фізична та колоїдна хімія
- Біохімія тварин з основами фізичної та колоїдної хімії
- Біохімія харчових продуктів
- Харчова хімія