Ковбасенко Володимир Мойсейович
1. Ковбасенко В. М. "Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва: Навчальний посібник в двох томах." Т 1-2 (2006): 536.
2.Ковбасенко В. М. "Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва: Навчальний посібник в двох томах." Т 1-2 (2003): Одеса
3.Хоменко В. І., et al. "Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва." К.: Сільгоспосвіта (1995).
1. Ковбасенко, В. М., О. М. Горобей, and П. І. Мельник. "Заходи по підвищенню санітарної якості та безпеки м’ясопродуктів." Аграрний вісник Причорномор’я. Зб. наук. праць ОДАУ.–Одеса (2003): 373-379.
2. Ковбасенко, В. М., and М. С. Хімич. "Про удосконалення ветеринарно-санітарного контролю якості і безпеки кормів для непродуктивних тварин." Аграрний вісник Причорномор’я: зб. наук. праць Одеського ДАУ.–Одеса (2004): 32-36.
3. Ковбасенко, В. М., and Ф. О. Ушаков. "Бактеріальне обсіменіння ковбасних виробів, що реалізуються на ринках." Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені СЗ Ґжицького 11.3-3 (42) (2009).
Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності, Національний університет біоресурсів і природокористування, 28.09.20 — 9.10.20р., CC № 00493706/012552-20
- Нормативно-правове забезпечення моніторингу якості харчових продуктів
- Ветеринарно-санітарна експертиза і гігієна
- Наукові основи ветеринарно-санітарної експертизи