Бер 18, 2021
доцент кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов Главацька Ю.Л.

Профорієнтаційна зустріч з учнями шкіл м. Херсона

article-image

Проблема вибору професії завжди була актуальною і тим більше, залишається такою в сучасних умовах. Особливо значущою є проблема набуття учнями адекватних знань про заклади вищої освіти, певний рід професійної діяльності, власні можливості оволодіння нею.

16 березня у рамках профорієнтаційної роботи кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов було проведено бесіду з учнями 11-А класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 41 Херсонської міської ради.

У ході спілкування зі школярами доцент кафедри Юлія Главацька надала вичерпну інформацію щодо умов вступу - 2021 до Херсонського державного аграрно-економічного університету та з особливостями навчального процесу та родзинками вивчення іноземних мов (англійської та французької), про можливості розкриття своїх здібностей у поза навчальний час – у науковій чи громадській роботі, у спорті чи культурно-масовому житті. Також Юлія Главацька довела до відома учнів про підготовчі курси в АГРАРНО-ЕКОНОМІЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ та предметні олімпіади. Учні ЗОШ № 41 були запрошені до участі у роботі шкіл з англійської мови «ZNOPREP» та математики під час весняних канікул.

Особливу подяку висловлюємо заступнику директора з виховної роботи ЗОШ № 41,Тетяні Кіриєнко та активним учням за плідну співпрацю та організацію роботи.

До зустрічі, друзі!