Лип 27, 2021
Кривий В.В. Прес-центр (БТФ)

У аграріїв триває гаряча пора збору урожаю 2021 року

article-image

У аграріїв триває гаряча пора збору урожаю 2021 року. Не виключенням став розплідник нішевих культур Херсонського державного аграрно-економічного університету. Підготовка здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» включає всі ланки виробничого процесу і забезпечує принцип виробництва продукції "від лану до столу". 

Під керівництвом науковців агрономічного та біолого-технологічного факультетів відбувся збір власної плодової сировини для виробництва крафтової продукції. У лабораторних умовах кафедри інженерії харчового виробництва здійснено технологічні операції з виробництва органічної консервованої продукції та виготовлено дослідні партії маринованої сливи.