У рамках роботи лабораторного комплексу кафедри технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції провідними фахівцями компанії Danone був проведений інтерактивний вебінар з якості молочної продукції для здобувачів вищої освіти спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. У заході прийняли участь науково-педагогічні працівники кафедри та здобувачі вищої освіти початкового рівня (короткого циклу) 1 і 2 років навчання, першого (бакалаврського) рівня 1 та 4 років навчання, другого (магістерського) 2 року навчання.
У ході зустрічі спікери розповіли про організацію виробничих процесів підприємства, асортимент молочної продукції, яка виготовляється підприємством та відповідали на запитання здобувачів в режимі он-лайн.
Учасники заходу задавали питання щодо вимог до сировини, яка поставляється для переробки, її якості та самого процесу виробництва. Завдяки відеоматеріалу із фермерських господарств, лабораторії заводу та виробничих потужностей підприємства, здобувачі мали можливість побачити організацію процесу виробництва продукції та поглибити теоретичні знання, удосконалити свої професійні навички.