Жов 18, 2021
керівники гуртка: доцент Каращук Г.В., старший викладач Ушакова С.В

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему «Організація технологічних процесів виробництва, зберігання і переробки продукції АПК» за участю представників провідної міжнародної компанії з виробництва продуктів харчування

article-image

Робота студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри  технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції  у жовтні була присвячена питанням організації технологічних процесів виробництва, зберігання і переробки продукції агропромислового комплексу. Так, для здобувачів вищої освіти, учасників гуртка за сприяння зав. кафедри, академіка НААН Віктора Пелиха була організована он-лайн зустріч  з фахівцями компанії Danone. Менеджер з якості ТОВ Данон Дніпро м. Херсон Марія Круподер ознайомила учасників зустрічі з роботою лабораторій підприємства: приймання молока, фізико-хімічної та мікробіологічної. Спікер розповіла про вимоги до сировини, методи оцінки її якості та організацію роботи лабораторій.  Зустріч супроводжувалася інформативними відеовключеннями  та презентаціями.

Гуртківці мали змогу удосконалити свої теоретичні знання з організації контролю якості сировини та готової продукції, які будуть використані у майбутній професійній діяльності.

Дякуємо організаторам даного заходу та спікерам за можливість наглядно побачити особливості роботи лабораторій провідної міжнародної компанії!