Жов 29, 2021
доцент Харламова Т.С.

Освітній процес у період карантину

article-image

Не зважаючи на карантинні обмеження на біолого-технологічному факультеті продовжується підготовка фахівців із залученням досвіду передових господарств України.

З метою ознайомлення з діяльністю передових підприємств та  технологіями виробництва продукції тваринництва, для здобувачів вищої освіти спеціальності 212 – Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза другого (магістерського) рівня, була проведена он-лайн лекція з дисциплін Основи тваринництва та Гігієна тварин.

Спікери– завідувач кафедрою ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П. Коваленка –  доцент Наталія Леонідівна Пелих та доцент  - Владислав Григорович Кушнеренко.

Для здобувачів була проведена цікава онлайн-екскурсія господарством Торговий дім «Долинське» Херсонської області, яку підготували спеціалісти господарства, наші випускники. Ознайомились з передовою технологією  та санітарно-гігієнічними умовами виробництва молока і утримання тварин   у господарстві.

Лекція проходила у яскравому та жвавому форматі, здобувачі були зацікавлені екскурсією, задавали питання та  висловили слова вдячності за представлений матеріал. 

Щиро дякуємо керівництву господарства та спеціалістам за цікаву, змістовну зустріч та сподіваємося  на подальшу співпрацю!