Лис 02, 2021
доцент Інна ВАРНАВСЬКА

Здобувачі Херсонського державного аграрно-економічного університету долучилися до ІІ Всеукраїнського відкритого марафону з української мови

article-image

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з ТОВ «Х’юман» проводить ІІ Всеукраїнський відкритий марафон з української мови. Метою змагання є розвиток в учнівської та студентської молоді стійкої мотивації й свідомого прагнення до вивчення української мови, формування компетентностей комунікативно доцільно й виправдано користуватися засобами мови в різних життєвих ситуаціях і сферах спілкування.

Здобувачі ХДАЕУ із задоволенням долучилися до марафону, адже досконале знання і майстерне володіння українською мовою – один із важливих  інструментів досягнення життєвого успіху.

Завдання ІІ Всеукраїнського відкритого марафону з української мови розроблені творчою групою вчителів та викладачів української мови на чолі з Олександром Авраменком, доцентом Київського університету імені Бориса Грінченка.

Марафон проходитиме в дистанційному форматі в чотири етапи: до 05 грудня 2021 року. Бажаємо учасникам натхнення та успіху!