Лис 26, 2021
доцент Папакіна Н.С.

Добробут тварин - важлива складова виробництва продукції тваринництва

article-image

Для здобувачів вищої освіти першого та другого року  навчання спеціальностей 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ступеню молодший бакалавр та  212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», у рамках академічної мобільності 25 листопада 2021 року відбулась лекція старшого наукового співробітника лабораторії відтворення с.-г. тварин  Інституту тваринництва степових районів ім. М.Ф. Іванова "Асканія-Нова» - Національного селекційно-генетичного центру з вівчарства Жулінської Оксани Семенівни на тему: Добробут тварин. Вівчарство.

Лектор наголосила:

- на біологічному розумінні поняття добробут, його вплив на кінцеву продуктивність овець;

- практичному значенні індивідуального підходу до тварин;

- фізіологічній оцінці стану тварин;

- світовому досвіді;

- використання у практичній роботі в умовах ДП ДГ «Асканія-Нова».

Після завершення лекції студенти поставили ряд цікавих питань, у тому числі із власного досвіду та отримали вичерпні відповіді.

Щиро дякуємо пані ЖУЛІНСЬКІЙ Оксані Семенівні за цікаву та практичну лекцію, впевненні у продовженні плідної співпраці.