Лют 01, 2022
Кривий В.В. Прес-центр БТФ

Зустріч стейкхолдерів зі здобувачами ОС Молодший бакалавр спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

article-image

31 січня 2022 року відбулась зустріч здобувачів вищої освіти ОС Молодший бакалавр спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва першого року навчання із Анастасією ХРИПЧЕНКО, технологом-розробником компанії Fromatech Ingredients, яка також є випускницею даної спеціальності Херсонського державного аграрно-економічного університету.

На зустрічі обговорювались питання щодо затребуваності фахівців на рику праці, необхідності приділяти увагу отриманню професійних компетентностей та формуванню «soft skills», оскільки це запорука успішної та продуктивної роботи з колегами.

Також обговорювались питання щодо виробництва молочної продукції – від виробництва сировини до готових продуктів переробки, зокрема, йогурту, твердих сирів та реалізації їх до торгових мереж.

Здобувачі були зацікавлені та допитливі, атмосфера була дружньою.

Дякуємо Анастасії за цікаву та змістовну лекці!

Чекаємо нових зустрічей!