Лют 17, 2022
Світлана БОЛІЛА, доцент кафедри менеджменту та інформаційних технологій

Засідання наукового гуртка «Сучасний менеджер в умовах цифрової трансформації»

article-image

14. 02. 2022 року у відповідності до плану  роботи гуртка «Сучасний менеджер в умовах цифрової трансформації» кафедри менеджменту та інформаційних технологій,  з використанням  платформи Zoom було проведено заняття за темою «Задачі менеджера в епоху економіки знань» (координатор Світлана БОЛІЛА, доцент кафедри менеджменту та інформаційних технологій).

Здобувачі вищої освіти 4–го курсу  спеціальності 073 Менеджмент прийняли активну участь у дискусія з питань актуальних задач менеджменту в світлі глобальних викликів й визначальної ролі  менеджера в умовах економіки знань та висловили власні  думки щодо заходів організації ефективної  системи управління знань на сучасному підприємстві з використанням підходів креативного, інноваційного та талант-менеджменту. На  підтвердження власних поглядів учасники представили цікаві презентації прикладів успішних інновацій сучасності, як результат командної роботи під керівництвом ефективного керівника.

Студенти виявили активність  та зацікавленість в процесі обговорення представлених результатів, що засвідчує  актуальність досліджень за цим напрямком. Найцікавіші роботи студентів  на  майбутнє знайдуть продовження в тезах конференцій та наукових публікаціях за тематикою менеджменту.

 

Дякуємо всім за активну  участь та сподіваємось, що незважаючи на он-лайн формат засідань гуртка, вони будуть сприяти розвитку креативних здібностей  здобувачів вищої освіти та будуть корисними  для їх професійного становлення як успішних менеджерів–інноваторів. 

Бажаємо  плідної роботи  здобувачам вищої освіти на ниві науки !