Лют 17, 2022
доцент кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов Вікторія Бойко

Участь здобувачів спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм у вебінарі «Планування кар’єри: які навички потрібні у сфері HORECA сьогодні?»

article-image

Успішна діяльність підприємств сфери HORECA області залежить від високого рівня підготовки фахівців, вміння і навички яких мають відповідати сучасним вимогам індустрії гостинності.

З метою підвищення якості підготовки фахівців цієї галузі 16 лютого 2022 відбувся вебінар на тему «Планування кар’єри: які навички потрібні у сфері HORECA сьогодні?», який провела Ірина Магалецька - керівниця Навчального центру готельної та ресторанної справи та відділу навчання Reikartz Hotel Group.

До заходу долучилися викладачі кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов, здобувачі вищої освіти  спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм» та інших економічних спеціальностей.

Слухачі були ознайомлені з особливостями роботи в готельно-ресторанній сфері. З практичної сторони було окреслено, якими знаннями і навичками повинен володіти фахівець у даній сфері, також було визначено можливості та перспективи, виклики і труднощі роботи. Слухачі отримали детальну інформацію про особливості роботи різних категорій персоналу в сфері готельно-ресторанного бізнесу та можливості кар’єрного зростання.