Лют 21, 2022
Цуркан Л.В.

УЧАСТЬ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ, ЗДОБУВАЧІВ ФАКУЛЬТЕТУ РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ У МІЖНАРОДНОМУ МОЛОДІЖНОМУ КОНГРЕСІ

article-image

10-11 лютого 2022 року молоді вчені кафедри екології та сталого розвитку імені професора Ю.В. Пилипенка Скок Світлана, Євтушенко Ольга разом із здобувачами вищої освіти спеціальності 101 Екологія взяли участь у сьомому Міжнародному молодіжному конгресі «Сталий розвиток: захист навколишнього середовища. Енергоощадність. Збалансоване природокористування», який проводився дистанційно на базі Національного університету «Львівська політехніка» за секціями:

  • Охорона атмосферного повітря.
  • Охорона водного середовища.
  • Сталий розвиток та збалансоване природокористування.

Євтушенко Ольга та Божонок Олексій виступили із доповіддю на тему: «Забруднення атмосферного повітря та перевищення ГДК шкідливих газів на території міста Херсон», Скок Світлана та Горінова Наталія  представили доповідь на тему: «Аналіз екологічного стану водопровідної води у місті Херсон».

 У роботі Міжнародного конгресу взяли участь студенти, науковці, науково-педагогічні працівники України та світу.

Дякуємо організаторам Міжнародного конгресу за можливість обміну науковим досвідом та визначення подальших перспективних напрямів у вирішенні екологічних проблем.