Кафедра інженерії харчового виробництва Емблема кафедри
Кафедра інженерії харчового виробництва

Рік заснування кафедри: 2016

Склад кафедри

Дзюндзя Оксана Валентинівна

кандидат технічних наук, доцент

Новікова Наталя Володимирівна

в. о. завідувача кафедри, кандидат сільськогосподарських наук, доцент

Ряполова Ірина Олександрівна

кандидат сільськогосподарських наук, доцент

Сумська Ольга Петрівна

кандидат технічних наук, доцент

Горач Ольга Олексіївна

доктор технічних наук, доцент.

Резвих Ніна Ігорівна

кандидат технічних наук, доцент

Воєвода Надія В’ячеславівна

кандидат технічних наук, старший викладач
Iсторична довідка кафедри
Матерiально технiчна база
Кафедра інженерії харчового виробництва

    У своєму арсеналі кафедра має 2 кафедральних комп’ютери з повним обладнанням та три мультимедійних проектора.
    Лабораторії оснащені натуральними об’єктами, нормативними документами, навчальними посібниками, роздатковими лабораторними матеріалами, програмним забезпеченням.
     

Ауд. №11 Лабораторія технологічного контролю продуктів харчування

    Прилади для титрування, стіл для титрування, баня водяна, мікроскоп ХS 2610, термостат, фотоелектроколориметр, центрифуга ОПН-8-1, лабораторний робот, шафа сушильна TERMOLAB 24/350, ваги технічні ВЛТК-500, учбові столи, стіл лабораторний, шафа витяжна, шафа лабораторна, мийка, хімічний посуд і реактиви.

Ауд. № 70 Лекційна аудиторія кафедри інженерії харчового виробництва

    Столи аудиторні, лавки учнівські, кафедра, мультимедійне забезпечення.

Ауд. № 71 Лабораторія здорового харчування

    Блендерний набір Rotex RTB-810-B, блендер Biolomikx T 5200, м’ясорубка HURACAN HKN-12, пончиковий апарат АП-5, професіональна соковижималка Kuvings C7000, контактний гріль ГТК-2, ваги лабораторні Техноваги ТВЕ-0,30,01, ваги фасувальні Jabever NWTH-10, пароварка, слайсер ZELMOTOR 493.5, столи лабораторні з вмонтовими кухонними приладами (мийка, варочна поверхня, духова шафа), стільці гвинтові.

Ауд. № 74 Лабораторія загальних технологій харчових виробництв

    Нітрат-тестер (НОВАТОР), пророщувач Sprouter ProVita, апарат для солодкої вати Candi Maker, рефрактометр на дві шкали BRIX 0-40% і Alcohol 0-25%, ваги торсійні, мультимедійний проектор, лабораторний млин, холодильна вітрина, електропіч, мікрохвильова піч, плити електрична індукційні, столи лабораторні, стільці гвинтові лабораторні, мийка.

Ауд. № 75 Лабораторія контролю якості та безпеки харчової продукції

    Автоклав лабораторний, апарат Коха, набір реактивів для дослідження м’яса, баня водяна, термостат ТС /80, ваги технічні ВЛТК-500, ваги електронні FEN-600, холодильник «Апшерон», термостат ГС 80-112, стіл операційний, мікроскопи ХS 2610, рН – метр рН-150МИ, шафа сушильна SPT – 200, компресоріум, шафа лабораторна, столи лабораторні, стільці гвинтові лабораторні, мийка, хімічний посуд і реактиви.

Ауд. № 77 Лекційна аудиторія кафедри інженерії харчового виробництва

    Столи аудиторні, лавки учнівські, кафедра, мультимедійне забезпечення.

Соцiальна активнiсть і профорiєнтація
Контакти кафедри