Ушакова Світлана Валеріївна
1. Пелих В. Г. Ефект поєднаності помісних батьківських пар на підвищення продуктивності свиней / В. Г. Пелих, С. В. Ушакова // Вісник аграрної науки. – 2016. – № 1. – С. 49–52.
2. Ушакова С.В. Вплив кнурів різних порід на відтворювальні якості свиноматок у багатопородному схрещуванні / С. В. Ушакова // Вісник аграрної науки. – 2016. – № 2. – С. 68–70.
3. Ushakova S. Reproductive traits of sows in two-way crossing: [електронний ресурс] / S. Ushakova // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. – 2016. – № 1 (58).
4. Ушакова С.В. Прояв ефекту гетерозису у схрещуванні свиней зарубіжного походження / Аграрний вісник Причорномор'я.- Вип. 87-2. – Одеса: 2018. - С.121-124.
5. Пелих В.Г., Ушакова С.В. Встановлення цільових меж відбору свиней. Науково-технічний бюлетень Інституту тваринництва НААН, 2020.№ 123 С.129-137.
6. Пелих В.Г., Ушакова С.В., Левченко М.В. Інтер'єрні показники продуктивності свиней у міжпородному схрещуванні. Наукові доповіді НУБіП України, 2020. № 01 (83).
7. Пелих В.Г., Ушакова С.В., Сахацька Є.А. Використання харчової клітковини у технології січених м'ясних напівфабрикатів. Наукові доповіді НУБіП України, 2020. 05(87).
8. Пелих В.Г., Ушакова С.В., Сахацька Є.А. Особливості виробництва січених м'ясних напівфабрикатів з харчовою клітковиною. Таврійський науковий вісник. 2020. №115 С.211-215.
1.Ушакова С.В. Використання екструзії для продуктів із заданими властивостями. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів», м.Умань 2020. С.122-124.
Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності, Національний університет біоресурсів і природокористування СС 00493706/009295-19, 20.03.19 — 5.04.19
Міжнародна весняна школа «На шляху до гарантування безпечності харчових продуктів: підходи у запровадженні та здійсненні Європейського контролю за безпечністю харчових продуктів» в рамках реалізації Модуля Жана Моне587548-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-MODULE “EU FoodSafetyControl” (Напрямки: Законодавство про харчові продукти та корми; Належна гігієнічна практика, аналіз ризиків; Контроль органічного виробництва), Національний університет біоресурсів і природокористування, 28.04.20 – 29.04.20
Особливості застосування інструментів Micosoft Office 365 для організації дистанційного навчання в закладах освіти, Сумський державний університет СП № 05408289 / 1609-20, 9.09.20 – 16.09.20
Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності, Національний університет біоресурсів і природокористування СС 00493706/012583-20, 28.09.20 — 9.10.20
«Теоретичні основи вирощування ентомофагів». Українська лабораторія якості і безпеки продукції АПК, Вересень 2019 р.
- Технологія продуктів тваринництва з комбінованим складом сировини
- Технологія продуктів забою тварин
- Контроль якості та безпечності харчових продуктів
- Технологія м'яса та м'ясних продуктів
- Експертиза харчових продуктів
- Первинна переробка продукції тваринництва