Ушакова Світлана Валеріївна

Світлана Ушакова - ksau teacher
кандидат сільськогосподарських наук, старший викладач
Тематика НДР

Розробка і удосконалення технологій виробництва, переробки, експертизи та контроль якості продукції тваринництва з використанням кращого вітчизняного і світового генофонду в господарствах південного регіону України

Основнi науковi та методичi працi
Статті у фахових виданнях України
Публікації у інших виданнях

    1.Ушакова С.В. Використання екструзії для продуктів із заданими властивостями. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів», м.Умань 2020. С.122-124.

Підвищення кваліфікації
Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності

    Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності, Національний університет біоресурсів і природокористування СС 00493706/009295-19, 20.03.19 — 5.04.19

Законодавство про харчові продукти та корми; Належна гігієнічна практика, аналіз ризиків; Контроль органічного виробництва

    Міжнародна весняна школа «На шляху до гарантування безпечності харчових продуктів: підходи у запровадженні та здійсненні Європейського контролю за безпечністю харчових продуктів»  в рамках реалізації Модуля Жана Моне587548-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-MODULE “EU FoodSafetyControl” (Напрямки: Законодавство про харчові продукти та корми; Належна гігієнічна практика, аналіз ризиків; Контроль органічного виробництва), Національний університет біоресурсів і природокористування, 28.04.20  – 29.04.20

Особливості застосування інструментів Micosoft Office 365 для організації дистанційного навчання в закладах освіти

    Особливості застосування інструментів Micosoft Office 365 для організації дистанційного навчання в закладах освіти, Сумський державний університет СП № 05408289 / 1609-20, 9.09.20 – 16.09.20

Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності

    Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності, Національний університет біоресурсів і природокористування СС 00493706/012583-20, 28.09.20 — 9.10.20

Теоретичні основи вирощування ентомофагів

    «Теоретичні основи вирощування ентомофагів». Українська лабораторія якості і безпеки продукції АПК, Вересень 2019 р.

Дисципліни
  • Технологія продуктів тваринництва з комбінованим складом сировини
  • Технологія продуктів забою тварин
  • Контроль якості та безпечності харчових продуктів
  • Технологія м'яса та м'ясних продуктів
  • Експертиза харчових продуктів
  • Первинна переробка продукції тваринництва