Чернишов Ігор В’ячеславович
1. Пелих В.Г., Чернишов І. В., Левченко М. В. Використання селекційних індексів для оцінки відтворювальних якостей / Пелих В.Г., Чернишов І. В., Левченко М. В.// Збірник наукових праць «Вісник аграрної науки Причорномор’я»: наук. ж-л. – м. Миколаїв: МНАУ, 2018.– C. 43–48.
2. Чернишов І.В. Шевчук А.С. Аналіз відповідності технології виробництва продукції тваринництва підприємства «Нижньодніпровське звіропромгосподарство» вимогам органічного землеробства. Таврійський науковий вісник. 2020. (категорія Б)
1. Каращук Г.В., Левченко М.В., Чернишов І. В. «Спосіб утилізації відходів сільськогосподарського виробництва» Пат. № 138577, 10.12.2019 р.
2. Чернишов І.В. Особенности упаковки, хранения и реализации свежих грибов вешенки./ Сборник материалов международной научно-практической конференции «Ресурсосберегающие экологически безопасные технологии хранения и переработки сельскохозяйственной продукции» 19 березня 2018. Курган, Курганская ГСХА.
3. Чернишов І.В. Переробка гливи методом сушіння.// Міжнародна виставка-конференція «Сучасне грибівництво 2018» 17-18 травня Мелітополь, Таврійський ДАТУ
4. Чернишов І.В. Способи зменшення енергоємності приготування субстрату Міжнародна виставка-конференція «Сучасне грибівництво 2018» 17-18 травня Мелітополь, Таврійський ДАТУ при гідротермії
5. Чернишов І.В, Левченко М.В., Ушакова С.В. Проблема переробки харчових відходів. // Десята Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів з міжнародною участю “Проблеми формування здорового способу життя у молоді” 29 вересня – 1 жовтня 2017 року м.Одеса, Одеська національна академія харчових технологій
6. Чернишов І.В. Сушіння – найвигідніший і найглибший спосіб переробки грибів.
Національний університет біоресурсів і природокористування України, ННІ післядипломної освіти і туризму СВІДОЦТВО про підвищення кваліфікації СС00493706/012586-20. 09.10.2020 року. Науково-педагогічні працівники з інноваційної спрямованості педагогічної діяльності.
Учасник Міжнародної весняної школи «На шляху до гарантування безпечності харчових продуктів: підходи у запровадженні та здійсненні Європейського контролю за безпечністю харчових продуктів» в рамках реалізації Модуля Жана Моне 587548-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-MODULE “EU FoodSafetyControl» 28–29 квітня 2020 р.
- Основи зберігання і пакування сільськогосподарської продукції
- Відходи тваринництва та їх переробка
- Розробка та дослідження new продуктів
- Сучасні таропакувальні матеріали і середовище
- Технологія зберігання і транспортування харчової продукції та продовольчої сировини