Чернишов Ігор В’ячеславович

Ігор Чернишов - ksau teacher
кандидат сільськогосподарських наук, доцент
Професiйнi досягнення та нагороди

· Почесна грамота голови Херсонської обласної ради (2019 рік)

Тематика НДР

Розробка генетичних основ селекції тварин з використанням сучасних досягнень популяційної і екологічної генетики

Основнi науковi та методичi працi
Статті у фахових виданнях України
Публікації у інших виданнях

    1. Каращук Г.В., Левченко М.В., Чернишов І. В. «Спосіб утилізації відходів сільськогосподарського виробництва» Пат. № 138577, 10.12.2019 р.
    2. Чернишов І.В. Особенности упаковки, хранения и реализации свежих грибов вешенки./ Сборник материалов международной научно-практической конференции «Ресурсосберегающие экологически безопасные технологии хранения и переработки сельскохозяйственной продукции» 19 березня 2018. Курган, Курганская ГСХА.
    3. Чернишов І.В. Переробка гливи методом сушіння.// Міжнародна виставка-конференція «Сучасне грибівництво 2018» 17-18 травня Мелітополь, Таврійський ДАТУ
    4. Чернишов І.В. Способи зменшення енергоємності приготування субстрату Міжнародна виставка-конференція «Сучасне грибівництво 2018» 17-18 травня Мелітополь, Таврійський ДАТУ при гідротермії
    5. Чернишов І.В, Левченко М.В., Ушакова С.В. Проблема переробки харчових відходів. // Десята Всеукраїнська науково-практична  конференція молодих учених і студентів з міжнародною участю “Проблеми формування здорового способу життя у молоді” 29 вересня – 1 жовтня 2017 року м.Одеса, Одеська національна академія харчових технологій
    6. Чернишов І.В. Сушіння – найвигідніший і найглибший спосіб переробки грибів. 

Підвищення кваліфікації
Науково-педагогічні працівники з інноваційної спрямованості педагогічної діяльності

    Національний університет біоресурсів і природокористування України, ННІ післядипломної освіти і туризму СВІДОЦТВО про підвищення кваліфікації СС00493706/012586-20. 09.10.2020 року. Науково-педагогічні працівники з інноваційної спрямованості педагогічної діяльності.

Міжнародна весняна школа

    Учасник Міжнародної весняної школи «На шляху до гарантування безпечності харчових продуктів: підходи у запровадженні та здійсненні Європейського контролю за безпечністю харчових продуктів» в рамках реалізації Модуля Жана Моне 587548-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-MODULE “EU FoodSafetyControl» 28–29 квітня 2020 р.

Дисципліни
  • Основи зберігання і пакування сільськогосподарської продукції
  • Відходи тваринництва та їх переробка
  • Розробка та дослідження new продуктів
  • Сучасні таропакувальні матеріали і середовище
  • Технологія зберігання і транспортування харчової продукції та продовольчої сировини